In het goede gezelschap van schildervriend Wiltfried Pathuis, ben ik afgelopen zomer een aantal keren wezen schilderen op en bij de Kymmelsberg te Schipborg, Drenthe.

Kymmelsberg, Schipborg, Drenthe. Foto; Wiltfried

13 juni was een prachtige zomeravond. De tweede keer, een paar dagen daarna, was ook een prachtige zomeravond. Maar onvoorzien stond toen de http://www.schaapskuddehetstroomdal.nl op de Kymmelsberg te grazen.

Omdat we er toch waren hebben we aan de voet van de berg doorgeschilderd:

Bedankt Irma Bouma, urban sketcher uit Zuidlaren, voor het maken van deze foto.

Het panorama schilderij met zicht op de Drentsche Aa, is samen met een ander werk, gemaakt bij een bocht in diezelfde stroom, te zien vanaf 10 Oktober 2021, op de Onafhankelijke Realisten Tentoonstelling bij Museum Mohlmann in Appingedam.