(en dus niet zoals eerder vermeld 29 nov!) …ben ik van 13:00 – 16:00 aanwezig bij mijn expositie in het pand van Bout Advocaten aan de Ossenmarkt 7 in Groningen. Iedereen die dan wil komen kijken is van harte welkom. Laat graag even weten of u langskomt en met hoeveel personen!?

Het pand en de expositie zijn overigens vrij toegankelijk op werkdagen tijdens kantooruren.

Ruim een jaar geleden stond ik dit zelfde pand op de Ossenmarkt te tekenen in voorbereiding op de nu lopende expositie. Dit schilderij is inmiddels verkocht en hangt boven het buro van een advocaat! Ook uw eigen huis door mij in opdracht laten tekenen is altijd mogelijk! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Graag tot Vrijdag!

December 6, 2019 from 13:00 – 16:00 I’ll be attending my exhibition in the premises of Bout Advocaten at Ossenmarkt 7 in Groningen. Anyone who wants to come and watch/ ask questions is most welcome! A little over a year ago I was sketching this same building on the Ossenmarkt in preparation for the current exhibition. The work is now sold and decorating a lawyer’s desk. Having your own house sketched by me is always an option. Come and ask for the possibilities, looking forward to see you next Friday!