Mijn inzending voor de 21ste ORT (Onafhankelijke Realisten Tentoonstelling) bij museum Møhlmann bestond uit drie schilderijen van brugwachterhuisjes in Groningen. Omdat deze alle drie in het weekend van de opening al verkocht waren, is de serie alsnog uitgebreid met een schilderij van de Herebrug (afb. hier boven). Deze is vanaf zaterdag 16 november 2019 te zien en te koop bij Museum Møhlmann in Appingedam.

Te zien bij Museum Møhlmann te Appingedam. Links een bronzen portret van Vincent van Gogh, van Romee Kanis, rechts landschappen van Janhendrik Dolsma. Daar tussenin; vlnr de brugwachterhuisjes; Plantsoenbrug, Museumbrug en Visserbrug.

My entry for the 21st ORT (Independent Realist Exhibition) consisting of three paintings of bridge operator houses in Groningen. Because all three of them were already sold during the weekend of the opening, the series has in the meantime been expanded with a painting of the Herebrug, which is up for sale and can be seen and as of Saturday 16 November 2019 at Museum Møhlmann in Appingedam.