Eind Augustus 2019 was ik in het goede gezelschap van de Australische urban sketcher Karen Visser (links op de foto) in en rond Deventer, Overijssel, NL. We delen dezelfde passie voor gebouwen met historie, het tekenen op straat, en fietsen. 
Met haar obsessie- en oog voor namiddag licht maakt Karen ook prachtige foto’s tijdens haar maandenlange fietsomzwervingen hier in Nederland. Zie ook haar facebook pagina; Routes Shoots and Doodles voor prachtige reisverslagen.

End of Aug. 2019 I was in the good company of the Australian urban sketcher Karen Visser (on the left in the photo) in and around Deventer, Overijssel, NL. We share the same passion for buildings with history, sketching in the street, and cycling.
With her obsession- and keen eye for afternoon light, Karen also makes beautiful photos during her months of cycling around here in the Netherlands. Go check her facebook page; ‘Routes Shoots and Doodles’ for some stunning travel journals.