Scharrebiersluis – brug

Op de laatste dag van het 10e Urban sketchers Symposium in Amsterdam tekende ik in gezelschap van urban sketcher Heleen van den Broek (zie haar weblog; https://krebh.blogspot.com) de prachtige ijzeren Scharrebiersluis – brug op het Kadijksplein. Deze tekening werd in de stille veiling van het Symposium gekocht door Trent Bauman uit Canada. Bedankt Trent!

Towards the end of the symposium I went sketching with Heleen van den Broek at the Kadijksplein, to make this sketch of the lovely iron ‘Scharrebiersluis’ – bridge. The sketch ended up in the silent auction and is now in the collection of Trent Bauman from Canada. Thanks Trent! I hope you enjoy watching the sketch as much as I did making it!

Symposium sketchwalk; we waren niet de enigen te tekenen op het Kadijksplein. Mijn schets links onder.